OM OS

Vi, Lars og jeg, bor på landet - omgivet af skov, eng og å ved Rødding i Sønderjylland.

Siden midt i 90'erne har hundene været en stor del af vores hverdag. Vi startede med en newfoundlænder og i løbet af nogle år blev det til 5 skønne newfies, som flittigt blev udstillet i både ind- og udland.

I 2003 fik vi vores første Golden Retriever, 'Gustav' - Sea Pimpernel Flying Touch Of Music og i 2007kom 'Malthe' - Sea Pimpernel Outnumber ind i familien.
I 2008 var vi så heldige at få mulighed for at overtage 'Kiss' - C I'm Magic is Friendly. Hermed også grundlaget for at søge kennelmærket TOUCH of MAGIC.

Vi elsker at vise vores hunde på udstilling, men først og fremmest går vi meget op i, at vores hunde trives som familiehunde og at de bliver stimuleret og aktiveret passende til deres behov. Vi lægger stor vægt på socialisering og miljøtræning af vores hunde, såvel hvalpe som voksne.

Jeg har siden først i 90'erne beskæftiget mig på professionelt plan med hunde. Jeg er uddannet hundetræner, adfærdsbehandler og veterinærsygeplejerske med efteruddannelse indenfor klinisk etologi. Jeg deltager løbende i kurser og foredrag for at holde mig opdateret.

Som opdrættere vil vi i vores avlsarbejde lægge stor vægt på temperament, sundhed, arbejdsevne og eksteriør. Desuden ønsker vi at bidrage til, at kommende hvalpekøbere får forståelse, indsigt og repekt for hunden og dens adfærd.

Få mere information om tankerne bag vores opdræt - KLIK HER.